Sell myCar

Τι ακριβώς είναι η Υπηρεσία Sell myCar ;

Θέλουμε να σε διευκολύνουμε να πουλήσεις το Μεταχειρισμένο σου Αυτοκίνητο, γρήγορα, στην τιμή που θέλεις και το κυριότερο, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Και κάτι ακόμη: Χωρίς να σε δεσμεύουμε να αγοράσεις ένα Αυτοκίνητο από εμάς.
Είσαι ελεύθερος, να κάνεις ότι θέλεις με τα χρήματά σου !

Σκέψου, πόσα ατελέσφορα ραντεβού έχεις ήδη κλείσει με υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι συνήθως δεν είναι και τόσο «ζεστοί» ή δεν ήρθαν καν, να δουν το Αυτοκίνητό σου.
Πόσες φορές σου έκαναν παζάρια και σου ζήτησαν να πληρώσουν το Αυτοκίνητό σου με δόσεις ή σου είπαν πως έχουν μία ανταλλαγή ή έκλεισαν το Αυτοκίνητό σου και τελικά υπαναχώρησαν.
Πόσα ανούσια και στην ουσία, αδιάφορα τηλεφωνήματα δέχτηκες και μάλιστα σε ακατάλληλες ώρες.
Πόσες φορές αναρωτήθηκες, αν η τιμή που ζητάς για το Αυτοκίνητό σου είναι η σωστή και είναι ανταγωνιστική.

Θέλουμε να σε απαλλάξουμε από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και να αναλάβουμε να «ταλαιπωρηθούμε» εμείς αντί για εσένα, καθώς αυτή είναι η δουλειά μας, όχι όμως και η δική σου !
Και όλο αυτά, ενώ εσύ θα συνεχίσεις να οδηγείς το αγαπημένο σου Αυτοκίνητο.
Όλη η διαδικασία πώλησης και η προσπάθειά μας, θα είναι, σα να ήταν ένα δικό μας Αυτοκίνητο.


Εμείς, μπορούμε να πουλήσουμε το Αυτοκίνητό σου γρηγορότερα !

Είμαστε ο Επίσημος Διανομέας των Μαρκών Οpel, Hyundai, KIA & Volvo, για την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη.
Έχουμε τη μεγαλύτερη ομάδα υποστήριξης, στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Ένα από τα κάθετα οργανωμένα Καταστήματά μας σε Καβάλα, Σέρρες & Αλεξανδρούπολη, είναι σίγουρα πολύ κοντά σου, με το εκπαιδευμένο Προσωπικό μας, έτοιμο να σε Εξυπηρετήσει στην προετοιμασία του Αυτοκινήτου σου και να βοηθήσει στη γρήγορη και συμφέρουσα για εσένα πώλησή του.
Τα Site των Μεταχειρισμένων μας και οι Αγγελίες μας, έχουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα (πάνω από 10.000 επισκέψεις το μήνα) και σε κάθε περίπτωση, πολύ μεγαλύτερη από την επισκεψιμότητα που έχει μία μεμονωμένη αγγελία ενός ιδιώτη.

Και μην ξεχνάς, πως η Σιγουριά και η Αξιοπιστία που προσδίδει στον υποψήφιο αγοραστή, μία επίσημη Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων, θα αποτελέσει τον καταλυτικό παράγοντα για τη απόφασή του.

Και αν το Αυτοκίνητό σου δεν πουληθεί μέσα σε 30 ημέρες, τότε σου δίνουμε τη δυνατότητα, να το αγοράσουμε εμείς !


Ποια είναι η διαδικασία:

Φέρνεις το Αυτοκίνητο σου

σε ένα Κατάστημά μας, σε Καβάλα, Σέρρες ή Αλεξανδρούπολη

Το καθαρίζουμε & το φωτογραφίζουμε

Το καθαρίζουμε μέσα/έξω,ακόμη και με βιολογικό καθαρισμό εάν χρειάζεται και το βγάζουμε επαγγελματικές φωτογραφίες

Το ελέγχουμε

Ελέγχουμε το Αυτοκίνητό σου σε 100 σημεία στο Συνεργείο μας, όπου οι Τεχνικοί μας, θα σου επισημάνουν και θα κοστολογήσουν τυχόν επιδιορθώσεις που πρέπει να γίνουν, πάντα με γνώμονα την πιο προσοδοφόρα πώλησή του (αν θέλεις μας ακούς, εάν πάλι δε θέλεις, κανένα πρόβλημα. Εάν θέλεις κάνεις τις επιδιορθώσεις στο Συνεργείο μας ή αποφασίζεις να τις κάνεις σε Συνεργείο της επιλογής σου)

Σε βοηθάμε να βρεις την καταλληλότερη τιμή                            πώλησής του

Μέσα από την τεράστια εμπειρία μας 30 χρόνων, στον Κλάδο του Αυτοκινήτου και των Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων στην Ελλάδα, θα σε συμβουλέψουμε και θα διαμορφώσουμε μία σωστή τιμή πώλησης. (η τιμή του Αυτοκινήτου, θα
προκύψει μετά από ανάλυση τριών παραγόντων: της κατάστασής του μέσω του ελέγχου μας, των τιμών αγοράς/πώλησης της αγοράς, καθώς και της ζήτησης του συγκεκριμένου μοντέλου, βάσει κίνησης στα διάφορα Sites αγγελιών. Κάθε 15 ημέρες, θα σε ενημερώνουμε για την «κίνηση» που είχε το Αυτοκίνητό σου και το ενδιαφέρον που υπήρξε για αυτό, και θα σου προτείνουμε αλλαγές στην τιμή, είτε προς τα κάτω, είτε προς τα πάνω.
Στο τέλος, η απόφαση της τιμής, θα είναι δική σου !

Το ανεβάζουμε στα Site μας

Ανεβάζουμε τις φωτογραφίες του Αυτοκινήτου σου, στην Εταιρική μας σελίδα, στο car.gr , καθώς και στο Εταιρικό μας Site www.macmotors.gr , αναλαμβάνουμε πλέον εμείς, τη Διαδικασία Πώλησης του
Μεταχειρισμένου σου και Εσύ, είσαι πιο κοντά από ποτέ στην Πώληση του. Ξέγνοιαστα !

Το επιδεικνύουμε στους υποψήφιους αγοραστές

Όταν κάποιος ενδιαφερόμενος επικοινωνήσει μαζί μας για το Αυτοκίνητό σου, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουμε ότι ενδιαφέρεται πραγματικά, θα κλείσουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού για να του το Επιδείξουμε. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να
μας πεις ποιές ημέρες και ώρες της εβδομάδας είσαι διαθέσιμος (και όσο χρόνο χρειαστούμε -γιατί ίσως να πρέπει να το ξαναπλύνουμε- θα σου δώσουμε ένα άλλο για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου)


Όταν βρεθεί αγοραστής για το Αυτοκίνητό σου, θα αναλάβουμε:

την είσπραξη των χρημάτων που έχουμε Συμφωνήσει

τη Χρηματοδότησή του

όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες Μεταβίβασης του Αυτοκινήτου σου, στο νέο αγοραστή

το πλύσιμό του, πριν την Παράδοση

την Παράδοσή του και την επεξήγηση των χαρακτηριστικών του


Σου Εγγυώμαστε μία δίκαιη τιμή, ότι και αν συμβεί

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πουλήσουμε το Αυτοκίνητό σου, γρήγορα και στην τιμή που θέλεις !
Όλη η διαδικασία πώλησης και η προσπάθειά μας, θα είναι, σα να ήταν ένα δικό μας Αυτοκίνητο.
Εάν το Αυτοκίνητό σου δεν πουληθεί μέσα σε 30 ημέρες, τότε σου δίνουμε τη δυνατότητα, να το αγοράσει η Mac Motors, σε τιμή που θα συμφωνήσουμε μαζί !


Θα αναρωτιέσαι… γιατι το κάνουμε όλο  αυτό ;

Θέλουμε να σε διευκολύνουμε να πουλήσεις το Μεταχειρισμένο σου Αυτοκίνητο, γρήγορα, με πλήρη Διαφάνεια, στην τιμή που θέλεις και το κυριότερο, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Όπως γνωρίζεις, είμαστε μία εμπορική Εταιρία.  Αυτό που θέλουμε να κερδίσουμε από αυτήν μας την Υπηρεσία, είναι να δημιουργήσουμε μία σχέση Εμπιστοσύνης μαζί σου, και να βάλουμε τα θεμέλια για να γίνεις μελλοντικά, Πελάτης μας.
Για όλη αυτή την προσπάθειά μας (πλυσίματα, προετοιμασία, φωτογράφηση, τεχνικό έλεγχο, διαπραγμάτευση με τον επόμενο αγοραστή, διαδικασίες Μεταβίβασης, παράδοση) σου ζητάμε μία ελάχιστη αμοιβή, 350€ ή 3% επί της αξίας πώλησης του Αυτοκινήτου σου, εάν αυτή είναι άνω των 20.000€.

Τα οποία όμως, εάν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα Καινούργιο OPEL, HYUNDAI, KIA, VOLVO ή Μεταχειρισμένο από εμάς, θα σου την επιστρέψουμε !

Τόσο απλά, ξεκάθαρα και πάνω απ’ όλα, ξέγνοιαστα !