Αναδιάρθρωση Δικτύου Opel

Θα θέλαμε να σας Ενημερώσουμε πως λόγω των πολύ μεγάλων αλλαγών και ανακατατάξεων στον Κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας Παγκοσμίως, από 01/04/23, η Opel δε θα εκπροσωπείται στην Αλεξανδρούπολη.
Αυτή είναι μία δυσάρεστη για όλους μας εξέλιξη, την οποία όμως δε μπορούμε να επηρεάσουμε, καθώς τέτοιου είδους αναδιαρθρώσεις αποτελούν μία Παγκόσμια τάση στην Αυτοκινητοβιομηχανία, σε όλες τις Χώρες και σε όλες τις Μάρκες.
Η Mac Motors, συνεχίζει να αποτελεί Μέλος του Επίσημου Δικτύου Opel και θα συνεχίσει να σας παρέχει, με τον Επαγγελματισμό που τη διακρίνει και εμπιστεύεστε πάνω από 30 χρόνια τώρα, τις ίδιες υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες, μέσα από τα Καταστήματά της στην Καβάλα και τις Σέρρες.

Αντιλαμβανόμενοι την αναστάτωση που αυτή η εξέλιξη δημιουργεί και στην Προσπάθειά μας να σας Διευκολύνουμε,
σας Προσφέρουμε μία Μόνιμη Έκπτωση 15% στα Ανταλλακτικά & 30% στην Εργασία, σε κάθε Επίσκεψή σας στο Συνεργείο Opel της Mac Motors, στην Καβάλα.
Με αυτόν τον τρόπο, Εξασφαλίζετε τη Σωστή Συντήρηση του Opel σας, τη συνέχιση της Εργοστασιακής Εγγύησης του Αυτοκινήτου σας, αλλά και την Εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς μέσω των παραπάνω Εκπτώσεων, σας Καλύπτουμε, όχι μόνο τα έξοδα μετακίνησης, αλλά και τη Μείωση του Κόστους Συντήρησης  !

Η Διοίκηση της Mac Motors ΑΕ