Υπηρεσίες
Image is not available
Slider

Κάντο Σωστά, τη 1η φορά !

Αυτό το απλό Σύνθημα, οδηγεί και εμπνέει κάθε μας προσπάθεια. Με αυτό στο μυαλό, ζει και αναπνέει όλο το Τεχνικό Team της Mac Motors.

alt

Η Σχέση σας με τη Mac Motors δεν τελειώνει με την αγορά του νέου σας Αυτοκινήτου. Αντιθέτως, τότε μόλις που ξεκινά. Από σήμερα και για όλη τη ζωή του Αυτοκινήτου σας, εμείς θα σας ακολουθούμε και θα σας φροντίζουμε. Είτε πρόκειται για Καινούργιο, είτε για Μεταχειρισμένο, το Αυτοκίνητό σας μπορείτε και πρέπει να το εμπιστεύεστε μόνο στους Ειδικούς. Γιατί μόνο στα Συνεργεία της Mac Motors υπάρχει ο ειδικός Διαγνωστικός Εξοπλισμός, ο οποίος δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες στους Τεχνικούς, ώστε να μπορέσουν να διορθώσουν την οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί.

 

Κλείστε ραντεβού για το αυτοκίνητό σας.

Φροντίδα από τους Ειδικούς:

Πολλές φορές, είναι δύσκολο να καθορίσετε ή να καταλάβετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να Συντηρήσετε το Αυτοκίνητό σας ή κάποιο Εξάρτημά του - ειδικά εάν το Αυτοκίνητό σας φαίνεται πως λειτουργεί άψογα.

Πέραν από τις Ενδείξεις που σας βγάζει το Αυτοκίνητό σας, παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τα βασικότερα μέρη του, καθώς και να ενημερωθείτε με απλό και παραστατικό τρόπο για το πότε χρήζουν ελέγχου ή αλλαγής:

alt     alt     alt     alt     alt     alt